Taal:   NL EN

HomeNieuwsLicentie tarievenLicentie afsluitenLicentie afsluitenNieuwsHelpdesk
Dit is development

Maakt u in uw onderneming gebruik van muziek, tv-beelden of kopieën uit boeken, tijdschriften, kranten of andere publicaties? Dan heeft u een licentie nodig van Buma, Sena, Videma en/of Reprorecht. Daarmee zijn alle rechten geregeld van de makers en bedenkers van muziek, beeld en tekst.


Wat is mijnlicentie.nl?
Mijnlicentie.nl is een initiatief van Buma, Sena, Videma en Reprorecht. Om het voor u als gebruiker eenvoudiger te maken, is gekozen voor een centrale website van waaruit u uw Buma en Sena licenties online kunt afsluiten en waar u kunt kiezen voor één factuur. Voor uw licenties van Videma en Stichting Reprorecht wordt u snel en gemakkelijk doorverwezen.

Om muziek en tv-beelden van derden te mogen gebruiken en werk dat door anderen geschreven is te kopiëren heeft u toestemming nodig van de makers en bedenkers
Lees verder...


De vergoeding voor een licentie voor beeld, muziek en/of tekst is verschillend en afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Met behulp van de licentiecalculator berekent u heel eenvoudig welke vergoeding op u van toepassing is.
Voor enkele van de tarieven van Buma en/of Sena geldt een korting tot 33,33%. Let wel : Deze komt te vervallen bij niet tijdige betaling van de factuur.

Naar de licentiecalculator

Op mijnlicentie.nl kunt u eenvoudig en snel zowel uw Buma als Sena licentie(s) afsluiten. Het enige wat u hiervoor nodig heeft zijn uw KvK-nummer, naam-, adres- en contactgegevens.

Vraag uw licentie aan

Met uw accountgegevens kunt u uw gegevens en licenties inzien en beheren. Verder heeft u inzage in al uw facturen. Heeft u een of meerdere Videma licenties? Dan kunt u deze ook inzien.

Muziek kan een grote bijdrage leveren aan het succes van uw onderneming. Zo bevordert muziek de goede sfeer, besluiten consumenten eerder bij een winkel en café binnen te lopen en wordt er meer geconsumeerd door muziek.

Lees hier wat muziek voor uw onderneming kan betekenen.


  • Snel en eenvoudig uw muzieklicenties afsluiten, inzien en beheren
  • Al uw gegevens zijn meteen bij Buma en Sena geregistreerd
  • Minder administratieve lasten dankzij één factuur van Buma en Sena
  • 24/7 uw gegevens, licenties en facturen beschikbaar
Powered by Service Centrum Auteurs- en Naburige rechten


Onderwerp   
Gewenste dag 
Gewenst dagdeel 
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
Postcode *
Huisnummer * / toevoeging
Land 
Verstuur