Aanvraagformulier Licentie Online radio zakelijk

Contact)
Een kopie van het contract met uw streamprovider met daarop het type van uw pakket dient als bewijs meegestuurd te worden.

(alleen invullen als u al weet wanneer uw radiozender stopt)


Betaalwijze

(Let op: bij een jaarfactuur ontvangt u een administratieve vergoeding van 10% op het Sena tarief tot 500 slots)

Automatische incasso

Indien u per automatische incasso wenst te betalen dient u een doorlopende Sepa machtiging in te vullen.Terms and Conditions

.
Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan:
- Het Service Centrum Auteurs- en Naburige rechten om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en;
- uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van het Service Centrum Auteurs- en Naburige rechten.
Deze machtiging is uitsluitend bedoeld voor zakelijke incassotransacties tussen bedrijven. Na afschrijving heeft u geen recht om het bedrag terug te laten boeken. U heeft wel het recht om uw bank te vragen het bedrag niet af te schrijven van uw rekening. U kunt dit doen tot en met de dag waarop de afschrijving zou plaatsvinden.

Print het formulier en stuur een ondertekende versie met een kopie van het contract van uw streamprovider naar:


Service Centrum Auteurs- en Naburige rechten
Antwoordnummer 335
2130 VB Hoofddorp

Een postzegel is niet nodig. Zodra wij het formulier ontvangen, verwerken wij uw gegevens en ontvangt u de factuur met uw bewijs van licentie.